U bent hier: Home » Opleidingen » Nederlands voor anderstaligen » 2.3 Treshold 3

Inhoud Nederlands RG2 - Threshold 3 Persoonlijk (mondeling/schriftelijk)

Je oefent verder in luisteren, lezen, verstaanbaar spreken en correct schrijven. Dit doe je op een hoger niveau dan in 2.2. Hierbij werk je aan realistische opdrachten die aangepast zijn aan jouw interesses en leefwereld. Je gebruikt authentiek materiaal: artikels uit kranten en tijdschriften en aangepast luister- en kijkmateriaal.
Je leert structuren die je kunt gebruiken in een discussie, om je mening te verwoorden, om redenen en oorzaken te geven en om te zeggen dat je iets wel of niet goed vindt.
Je leert reageren op een forum van het internet, een blog schrijven, een tv-reportage navertellen, een artikel samenvatten en navertellen… Je kunt zelfstandig functioneren in het Nederlands: discussiëren, ervaringen en gebeurtenissen uitwisselen en je dromen, verwachtingen en doelen beschrijven
 

Evaluatie

Je doet een examen op het einde van de module. Je krijgt punten voor lezen, luisteren, schrijven en spreken.

Voorkennis

Je hebt een attest voor module 2.2 Treshold 2 of je slaagt voor de instaptoets 2.3 Treshold 3 in het Huis van het Nederlands.

Inschrijvingsgeld

Inschrijvingsgeld: € 72,00.

Kopieerkosten: nog te bepalen.

Indien je in aanmerking wenst te komen voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld klik hier.

Cursusmateriaal

Handboek: Zo gezegd 2.3 (uitgeverij Pelckmans): €20.

Aanvullend wordt er gewerkt mer kopieën met extra oefeningen.

Opleidingscheques

Voor deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.

Inschrijven

Schrijf je in op ons secretariaat in de E. Anseelestraat z/n te Willebroek.