U bent hier: Home » Opleidingen » Nederlands voor anderstaligen » 2.2 Threshold 2

Inhoud Nederlands RG2 - Threshold 2 Publiek (mondeling/schriftelijk)

Je leert luisteren, lezen, verstaanbaar spreken en correct schrijven met realistische taken en authentiek materiaal. Je leert communiceren in verschillende concrete en vertrouwde situaties: je leert spreken over gelukkige momenten in je leven, een verslag geven van een gebeurtenis (bv. huwelijk), klachten formuleren bij de dokter, naar de apotheek gaan, een lezersbrief schrijven, kopen in de kringwinkel, een eenvoudige sollicitatiebrief schrijven, adviezen en instructies geven, informatie geven over eigen energieverbruik, een discussie voeren, je persoonlijke mening geven, een samenvatting geven van een geschreven en beluisterde tekst. Je kan zelfstandig functioneren in het Nederlands, discussiëren en ervaringen en gebeurtenissen, je dromen, hoop en ambities beschrijven.

Evaluatie

Je doet een examen op het einde van de module. Je krijgt punten voor lezen, luisteren, schrijven en spreken.

Voorkennis

Je hebt een attest voor module 2.1 Treshold 1 of je slaagt voor de instaptoets 2.2 Treshold 2 in het Huis van het Nederlands.

Inschrijvingsgeld

Inschrijvingsgeld: € 72,00.

Kopieerkosten: nog te bepalen.

Indien je in aanmerking wenst te komen voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld klik hier.

Cursusmateriaal

Handboek: Zo gezegd 2.2 (uitgeverij Pelckmans): €20.

Aanvullend wordt er gewerkt mer kopieën met extra oefeningen.

Opleidingscheques

Voor deze opleiding kan je betalen met opleidingscheques.

Inschrijven

Schrijf je in op ons secretariaat in de E. Anseelestraat z/n te Willebroek.