U bent hier: Home » Opleidingen » Grafisch en Fotografie » Digitale Fotografie 3 Macro

Inhoud Digitale Fotogafie 3 Macro

Oog voor detail, dat is zo'n beetje het motto van onze praktijkgerichte cursus macrofotografie.

Eerst leer je welke hulpmiddelen je zoals kan inzetten om een kleine wereld groot te maken.  Je hoeft niet meteen te investeren in een duur macro-objectief.  We overlopen alle opties : voorzetlensjes, tussenringen,...

We verdiepen ons in heel verschillende genres macrofotografie, zowel binnen als buiten.  Je denkt wellicht meteen aan bloemen en insecten.  Ook studiowerk komt aan bod, met onder meer muntstukken en kleine juwelen.

Doorheen de oefeningen loopt techniek als een rode draad.  Hoe zit het met scherpstelling en met die hele kleine scherptediepte ? Dankzij "focus stacking" kun je deze een pak groter maken.  Hoe werk je met flits, in studio of op locatie ? Welke trucjes gebruik je om in de vrije natuur toch een stabiel beeld te krijgen ?

Je geeft tenslotte je foto's in Lightroom meer pit en maakt ze klaar voor printen of voor internet.

Neem zeker ook een kijkje in onze nieuwe brochure en laat je inspireren!
 

Voor verdere inhoudelijke informatie kan je hier het opleidingsprofiel downloaden

Evaluatie

Permanente evaluatie.

Voorkennis

We vragen dat je de volgende modules met succes hebt afgerond : Digitale Fotografie 1, Digitale Fotografie 2 en Digitale Fotografie 3 Basis.

Inschrijvingsgeld

Inschrijvingsgeld: € 90,00.

Indien je wenst in aanmerking te komen voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld klik hier.

Cursusmateriaal

Het cursusmateriaal (gratis) vind je terug op het leerplatform. Bij de start van de cursus zorgt de lesgever ervoor dat je dit materiaal kan raadplegen.

Inschrijven

Klik hier om je online in te schrijven.