U bent hier: Home » Opleidingen » Grafisch en Fotografie » Digitale Fotografie 3 Basis

Inhoud Digitale Fotografie 3 Basis

In deze module gaan we verder op de ingeslagen weg. Voor het eerst ga je aan de slag in de fotostudio’s van de school, waar je indringende portretten en prachtige stillevens leert fotograferen.
Ook deze module heeft een workshop- structuur. Je bent vooral praktisch bezig, zowel in de klas als tijdens een van de foto-uitstappen. Misschien ontdek je wel dat er in jou een heuse straatfotograaf schuilt!
Op het programma staan o.m. portret in de studio, stilleven in de studio, reportage- en straatfotografie, stedelijk en industrieel landschap, werken met de toestel- of reportageflitser, HDR-fotografie, fotoanalyse, eindwerk en Lightroom (werken met RAW- beelden)
Om praktische redenen worden enkele van de foto-uitstappen in deze module soms op zaterdagvoormiddag ingepland. Dit gebeurt steeds in overleg met de cursisten. De avondles tijdens de week valt in dat geval weg.
 

Neem zeker ook een kijkje in onze nieuwe brochure en laat je inspireren!


Voor verdere inhoudelijke informatie kan je hier het opleidingsprofiel downloaden

Evaluatie

Permanente evaluatie.

Voorkennis

Digitale fotografie 2

Inschrijvingsgeld

Inschrijvingsgeld: € 90,00.

Indien je in aanmerking wenst te komen voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld klik hier.

Cursusmateriaal

Het cursusmateriaal (gratis) vind je terug op het leerplatform. Bij de start van de cursus zorgt de lesgever ervoor dat je dit materiaal kan raadplegen.

Inschrijven

Klik hier om je online in te schrijven.