U bent hier: Home » Opleidingen » Informatica » Wandelen en fietsen met je Garmin GPS

Inhoud Wandelen en fietsen met je Garmin GPS

Fietsen is populairder dan ooit. Meer dan 1 miljoen Vlamingen sport regelmatig met de fiets. De elektrische fietsen laten meer mensen toe tot een ontspannende uitstap. Maar ook gewoon vrije tijd fietsen en fietsvakanties worden populairder. Ook de mountainbike en de koersfiets kan velen bekoren voor een wekelijks sportief tochtje.

De navigatie producenten spelen met knappe navigatie toestellen handig in op deze stijgende populariteit. Vele mensen zouden hier graag gebruik willen van maken. Maar in de praktijk hebben sommige mensen het moeilijk om zelfs de basis functies van deze toestellen vlot te bedienen. Soms wordt het apparaat gedegradeerd tot een simpele km-teller. Maar hij kan u veel meer plezier bezorgen. Bijvoorbeeld: "Hoe zet ik een route van internet of een vriend op mijn GPS ?" In de cursus "Leren omgaan met de fiets-GPS" gaan we het maximale uit deze toestellen halen. Dit zowel aan de computer als in de praktijk met uw fiets!

Voor deze cursus breng je je eigen Garmin GPS mee.

Evaluatie

Permanente evaluatie.

Voorkennis

Geen.

Inschrijvingsgeld

Inschrijvingsgeld: € 1,50 / lestijd (20, 40 of 60 lestijden).

Indien je in aanmerking wenst te komen voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld klik hier.

Cursusmateriaal

Wij gebruiken eigen cursusmateriaal: € 3,00, €5,00 of € 8,00 (afhankelijk vh aantal lestijden).

Opleidingscheques

Deze opleiding (inschrijvingsgeld en cursusmateriaal) kan je betalen met opleidingscheques.

Inschrijven

Klik hier om je online in te schrijven.