U bent hier: Home » Opleidingen » Informatica » Professionele website met Wordpress

Professionele website met Wordpress

Zit je bedrijf of vereniging nog niet op het web? Dan is het hoog tijd dat je daar nu werk van maakt en de 21ste eeuw binnen stapt!  Een eigen website is vandaag de dag een onmisbaar visitekaartje. Uit onderzoek blijkt dat potentiële klanten of leden steeds vaker eerst je website consulteren, vooraleer persoonlijk contact met je op te nemen. En dan is  een goede eerste indruk uiteraard van het grootste belang.  
Je website uitbesteden aan een professional is vaak een dure oplossing. Waarom dan niet zelf het heft in handen genomen? Met het populaire, gebruiksvriendelijke (en bovendien gratis!) content management systeem Wordpress  bouw je in een wip zelf een eigen website of blog die  er niet alleen professioneel uitziet, maar ook op elk moment kan worden aangepast aan je eigen noden.  
 In deze module leer je Wordpress installeren op een eigen webruimte en aanpassen aan je eigen noden. Nadat je een basisontwerp hebt gepubliceerd via je eigen provider, ga je op zoek naar je favoriete lay-out tussen de vele thema’s waarover Wordpress beschikt  en begin je die aan te passen aan je eigen noden.  
Met het rijke aanbod aan plug-ins pas je vervolgens je website volledig aan naar je eigen wensen. Vervolgens maak je een koppeling naar je Facebook- en Twitter-pagina’s zodat alle nieuwe berichten op je website meteen ook gepubliceerd worden op de sociale media.  

Evaluatie

Permanente evaluatie.

Voorkennis

Vereiste voorkennis: vlot met je computer kunnen werken of de cursus ‘Leren werken met je computer’ en ‘internet en online diensten’ gevolgd hebben.

Inschrijvingsgeld

Inschrijvingsgeld: € 1,50 / lestijd (20, 40 of 60 lestijden).

Indien je in aanmerking wenst te komen voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld klik hier.

Cursusmateriaal

Wij gebruiken eigen cursusmateriaal: €5,00.

Opleidingscheques

Deze opleiding (inschrijvingsgeld en cursusmateriaal) kan je betalen met opleidingscheques.

Inschrijven

OPGELET!
Inschrijven voor één van onze cursussen die doorgaan in:
- OTV (Seniorplaza)
- DC De Wilg
- Paepenheide
- Binder (bib Puurs)
- De Nieuwe Ark
- Hof Van Crequi
- CC Ter Dilft (BIC Mariekerke/ bib Bornem/ Kloosterheide)

kun je daar alleen ter plaatse of via hun website. Deze contactgegevens zijn terug te vinden op onze website.