U bent hier: Home » Opleidingen » Informatica » Indesign

Inhoud Indesign

Hoewel in deze tijden van internet en sociale media heel wat promotie online gebeurt, kan je als zaak of vereniging nog steeds niet zonder drukwerk in de vorm van brochures, folders, nieuwsbrieven, enz. Met Adobe Indesign kan je op een professionele manier het soort drukwerk ontwerpen waarvan iedereen onder de indruk is. De mogelijkheden zijn schier oneindig: nieuwsbrieven, visitekaartjes, wenskaarten, folders, briefhoofden, banners, flyers, cd-hoesjes, brochures, affiches, catalogi, magazines… Je maakt ze allemaal met Adobe Indesign.

In deze module leer je werken met alle gereedschappen in het programma en leer je foto’s, tekst, illustraties en kleuren op een efficiënte manier met elkaar te combineren. Na afloop creëer je zelf ontwerpen die zo naar de drukker kunnen!

Evaluatie

Permanente evaluatie.

Voorkennis

Je hebt een goede basiskennis computer (Windows of Mac). Je kan bestanden opslaan en mappen maken en je vindt vlot je weg op het internet. Enige voorkennis Photoshop is een pluspunt, maar niet noodzakelijk.

Inschrijvingsgeld

Inschrijvingsgeld: € 1,50 / lestijd (20, 40 of 60 lestijden).

Indien je in aanmerking wenst te komen voor een gedeeltelijke of volledige vrijstelling van het inschrijvingsgeld klik hier.

Cursusmateriaal

Wij gebruiken eigen cursusmateriaal: € 3,00, €5,00 of € 8,00 (afhankelijk vh aantal lestijden).

Opleidingscheques

Deze opleiding (inschrijvingsgeld en cursusmateriaal) kan je betalen met opleidingscheques.

Inschrijven

Inschrijven voor deze opleiding kan hier.